idasida

Så gullig att jag dör lite


Ja hörrni. Bilderna talar klart för sig själva. Så himmelens söt liten påskkärring jag har!
 
Pappan i huset har kommit hem! Å så skönt. Vi har hunnit med middag, fika och en kvällspromenad. Nu håller han på med nattningen av lilla damen, och när han sedan kommer ner från övervåningen tar vi fram påskäggen och slänger oss i soffan där vi ska avverka några avsnitt av våra favoritserier.
 
Tänk vilken mysig påskafton detta blev ändå, trots magsjuka och sånt.
 
GLAD PÅSK!
 
Det kom en sväng kräk i natt igen, så det var visst magsjuka. Jag blev väl lite för kaxig ett tag när jag trodde att det hade gett sig, då blir man straffad. Men i vanlig ordning mår min lilla tjej så himla bra däremellan och man märker inte ett uns att hon är det minsta sjuk. Så vi fortsätter njuta av påsken idag, som påskkärringar till på köpet! Jag har bakat en rulltårta och ska nu laga en kycklinggryta som kommer vara precis färdig när mannen kommer hem!
 
Hoppas ni har en underbar påsk och får njuta av massor av god påskmat! 
 
Nya halsband och bebismys
 
I onsdags var jag till Stockholm över dagen på BC-möte. Passade på att shoppa lite, såklart. Bland annat dessa tre fantastiska halsband som jag föll pladask för! Mycket snyggt, och väldigt passande nu i vår och sommar.
 
Idag har jag myst med min lilla älskling. Hon har inte kräkts något mer än den där gången igår, så jag vet i sjutton om det ens var magsjuka? Hur som helst vill vi inte smitta ner någon i fall det var magis, så vi håller oss hemma. På tu man hand. Och jag skulle ljuga om jag sa att det var skittråkigt. Klart att vi gärna hade varit i fjällen med de andra familjemedlemmarna, men nu när jag jobbat så mycket ett tag så känns det inte helt fel att bara få vara hemma och inte göra nånting annat än att sitta ihop med min dotter. Hon är så himla underbar!
 
Nu sover hon, och jag ska parkera i soffan och invänta Let's Dance. Ett av mina favoritunderhållningsprogram (oj vilket långt ord..) och jag är speciellt glad i år då Maria Montazami är med!! Hon är ju för härlig, eller hur?
 
Soffan var det ja. Och ett påskägg som jag köpt till mig själv. Egentligen är det det allra bästa då man själv får berstämma precis vad som ska ligga däri ;)