idasida

Pyssel med sockerpasta
 
Jag har pysslat hela kvällen. Tårtan till ettåringen är under tillverkning! Ni som följer min instagram (idasidan) har fått se lite mer detaljerat vad jag har på gång, men nu kommer jag inte visa mer förrän den är helt klar. Hela tårtan. Det är min första gång att använda sockerpasta, och det är riktigt roligt! Och pillrigt. Men jag hade en sån tur att jag fick låna lite expertredskap av Johanna vilket underlättar något.
 
Själva tårtan kommer jag att fylla med hemgjord vaniljkräm och hallongrädde. Den ska spacklas med smörkräm innan sockerpastan åker på. Ska bli så HIMLA spännande att se om jag får ihop allt på söndag när det är kalasdags! To be continued..

Fart och fläkt
 
Igår var jag i Stockholm hela dagen och det enda fotot jag hann med var från flygplanet! En riktigt fullspäckad dag med trevligt folk och intressanta möten. Nu känner jag mig grymt peppad på att börja jobba igen! Än om jag nog kommer få ångest snart över att mammaedigheten redan är över, så kommer det bli så himla kul.
 
Idag har jag och Myra varit hemma hos Stina och Elle. Barnen myste och lekte medan vi mammor tjattrade och hade det sådär härligt avslappnat som vanligt. Resten av dagen har jag ägnat åt bloppisen. Det blir ganska mycket jobb med alla paketen som ska packas, vägas och skickas. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln och imorgon ska de flesta paketen skickas med posten :)
 
Nytt i garderoben?
 
Vilken tur att ingen av er var sugen på att köpa denna tröja, eftersom jag blev förtjust i den igen. Så nu är den åter i min garderob ett tag till.
 
 
Förresten har jag just mailat åtminstone hälften av er som vunnit buden på bloppisen. Jag tänkte ta en liten paus nu och ägna resten av dagen åt min dotter, men fortsätter mailandet på onsdag (är ju bortrest imorgon).
 
Nu blir det lunch med min nyvakna lilla mysMyra.