idasida

På hemmaplan
 
Nu har vi kommit hem till oss. Samuel kom och hämtade oss igårkväll. Känns alltid bra att komma hem när man inte är helt hundra. Vi är inte krya idag heller. Det rinner ur samtliga ansiktshål på lilla damen och min mage är helt ur balans. Jag har i alla fall just fått i mig ett stekt ägg, så på bättringsvägen är jag allt! Har dock bestämt mig för att inte fara på jobbet imorgon (taskig början på nystarten) men jag vill komma tillbaka frisk och fräsch, och utan risk att smitta ner alla andra.
 
Idag satsar vi alltså på att vila och försöka få i oss lite mat, så borde helgen bli en fantastisk avslutning på mammaledigheten.
 
Hej från sjuklingarna
 
Jo nog åkte jag dit alltid. Gårdagen var hemsk! Mådde så vansinnigt illa och spydde några gånger, kunde heller inte sova då jag får en himla ångest av att må illa. Tack och lov att vi var hemma i Övik så att lillan fick vara med mormor och morfar. Idag mår vi båda bättre. Myra har dock dragit på sig nån snorig och slemmig förkylning och min mage är inte i toppform, om man säger så.
 
Frågan är när och hur vi ska ta oss hem, och om jag är redo att gå till jobbet på fredag. Vill ju inte direkt smitta ner mina kollegor. Ja, vi får se hur det blir
 
Nu ska jag kramas lite mer med min snoriga lilla hjälte och kanske att jag också somnar en stund, känns inte helt otroligt :)

 

Magsjukan is back..
Här kommer en hälsning från telefonen. Vi har farit till mina föräldrar en sväng för att mysa, så här in i det sista på mammaledigheten. Och vad tror ni händer? Myra kaskadkräks! Vi som hade massa roliga planer dessa dagar, men det blev ju bara till att ställa in alltihop. Sist vi var här åkte hon också på magsjuka, så att det kom igen är ju nästan skrattretande. Nu ligger hon och sover gott, jag sitter redo med hink och handduk på sidan om. Älskade hjärtat mitt.
 
 
Tänkte visa er en sneakpeak på ett litet pysselprojekt jag håller på med till tvättstugan. Bilden är från min instagram där jag heter idasidan. Mer tvättstugepyssel blir det definitivt senare i veckan, om jag inte ligger dubbelvikt över en hink vill säga.