idasida

På väg!
 
Nu är vi på gång att åka till Ö-vik och sedan vidare till Långviksmon. Ni som bor i närheten bör komma dit, det kommer bli en sjukt rolig och bra modevisning! Jag kommer inte ha tid att vara framme med kameran då jag kommer ha fullt upp att sminka och styla modellerna, men kika på min instagram (idasidan) för där lär jag vara flitigare! :) Annars kommer en fet uppdatering från kvällen vid ett senare tillfälle.
 
Hoppas ni alla får en fin avslutning på denna månad, nu är våren här! Tjohoo!
 
Hemma.

Jag och Myra har spenderat helgen i Ö-vik och haft det så himla mysigt. Äntligen fick vi vara där utan att magsjukan kom och hälsade på. Nackdelen är ju dock att en helg går så vansinnigt fort och vi längtar redan tillbaka. Men såklart är det alltid skönt att komma hem till sitt. Och hem till mannen.
 
Ö-vik var det ja. Där har mormor och morfar fått kramas med Myra i massor medan jag har hängt i en second hand butik och fixat ihop en massa outfits till en kommande modevisning. På tisdag, rättare sagt, ska jag och förhoppningsvis Stina, tillsammans med min kompis Hanna styra upp en modevisning för en second hand-butik i Långviksmon som ligger några mil utanför Ö-vik. Ska bli skitkul och så klart ska ni få hänga med dit! :)
 
Men nu ska jag landa i soffan tillsammans med min man och Hemlock Grove som är så himla spännande för tillfället. Sjukt bra serie förresten, SE DEN! :)
 
Smyckesförvaring
 
Äntligen har jag fått ordning på mina smycken! Sedan jag tog bort mitt smyckestorn har jag inte fått till det riktigt, tills denna fantastiskt praktiska smyckesförvaringsklänning dök upp på jobbet! 149 kronor kostar den och finns alltså i butik nu!