idasida

Söndagskväll och namnförslag
 
En mysig helg med familjen är snart över. Jag och maken laddar upp med grönsaker, dipp och New Girl denna kväll för att riktigt glömma bort det där med att frun ska på körskolan imorgon. Gruvar mig något vansinnigt, men det ska väl gå bra det också. Jag menar, fixar jag en förlossning så borde ett körkort vara ganska smärtfritt liksom.
 
I övrigt klurar jag på ett nytt bra bloggnamn, eftersom så många verkar bestämt sig för att heta nåt i stil med idasida. Om ni har några förslag, nåt som ni tycker passar klockrent till mig och min blogg, skriv i kommentarsfältet tack! Får jag många förslag så kör vi en omröstning ;)
 
Dagens morsa
 
Här har vi besök av min familj, så det blir bara en snabb dagens morsa.
Rubb och stubb från H&M, förrutom örhängena som är Glitters.
 
Att budgetshoppa
 
Istället för att gå på H&M, som ändå är billigt, och köpa ett par jeans och en vit skjorta för 550:- lyckades jag hitta dessa plagg för 70 kronor istället. Så HIMLA värt! (Koftan är gammal från H&M och halsbandet kommer från Glitter)
 
Mitt bästa tips för att lyckas hitta klädfynd på second hand är att ha en ganska klar bild av vad man är ute efter. Har man ingen aning så kan man lätt bli lite låst, och inte riktigt veta vart man ska fästa blicken när det lätt kan vara lite ratigt och oorganiserat. Jag visste att jag ville ha ett par jeans med lätt utställda ben, så jag riktade in mig på det. Sen att jag lyckades hitta den mest perfekta vita skjortan mitt i allt, det var ren tur. För det ska man ju också ha såklart :)
 
I övrigt lyckades jag kamma hem ett par kostymbyxor, en kofta och en vinterjacka också. Alltihop för bara 170 spänn. Inte illa va? :) Heja second hand!