idasida

Finbesök på en onsdag
Myra, ca 2 månader, sover gott hos mormor.
 
Här har vi haft en helt underbar dag! Mina föräldrar har varit här bara över dagen och myst med oss. Det är så skönt att få duka upp med frukost till någon annan än bara mig själv. Få tillaga en ordentlig lunch istället för att göra den snabbaste äggröran ever. Och framförallt, få lite avlastning mitt i vardagen. Så att man hinner med några enkla saker som att få diska undan eller ringa ett telefonsamtal.
 
Det är det värsta med att bo där jag bor. Att inte vara nära mina föräldrar i vardagen. Så när vi väl träffas så njuter jag varje sekund! Dom är bäst och jag är så himla glad över att ha dessa två underbara människor som min mamma och pappa, så enkelt är det. Jag hoppas att Myra kommer kunna säga samma sak om mig en dag, då har jag verkligen lyckats!
 
Ingen energi
 
Idag har jag ingen överskottsenergi direkt. Jag trodde att denna dag skulle fortsätta i samma anda som gårdagen, som var fullspäckad med diverse småpyssel. Men inte då. Jag har till och med försökt kicka igång kroppen med en frisk långpromenad, men den gjorde mig bara tröttare. Vi har dock varit igång sedan klockan sex i morse, så där är väl anledningen.
 
 
 
En söndag
 
 
Idag var det världens bästa väder här. Klarblå himmel och strålande sol i ett vinterlandskap så vitt och krispigt att det inte var riktigt klokt. Jag och Myran tog en härlig promenad på förmiddagen. Hon verkar gilla det här med vinter då hon sov ute i vagnen i nästan tre timmar! Resten av dagen har vi dammsugit, tätat fönster, gjort lära-gå-övningar (jodå, idag tog hon sju solosteg..) samt avnjutit en himla god middag med rotsaker, älgfilé och svampsås. En mycket bra dag helt enkelt. Nu rundar jag och maken av i soffan med en kopp kaffe i handen och ser på Solsidan medan vi försök göra oss mentalt redo för en måndag. Men, än så länge är det söndag och det ska vi njuta av.