idasida

Badrummet just nu

Såhär ser badrummet ut för tillfället. Nästa steg är att bila upp hela golvet. Här ska nämligen allt göras om från grunden, byte av stammar och såklart ska golvvärme in. Här inne kommer vi kicka ut 60-talet och köra på något klassiskt och cleant, nåt som håller måttet i många år framöver.

Min skatt ♥Min vackra, vackra dotter. Att man kan älska någon så mycket?

Nu börjar lillmyran bli sådär härligt bebisknubbig. Man vill bara borra in läpparna i dom där kinderna och gnaga lite på benen. Hon har börjat hitta en massa nya ljud att göra. Även har hon börjat tycka att både tungan och händerna är vansinnigt roliga. Det är ett himla flaxande och passar man sig inte får man en snyting! Goding ♥

Så galet att det blir fantastiskt

Inspirationstavlan. Det är en vanlig tråkig anslagstavla som jag häftpistolat fast spetstyg på. Sen har jag klippt och rivit ut inspirationsbilder ur tidningar och satt upp.Här är min fotovägg! Jag har spänt upp ett vitt lakan på väggen med häftstift. Tanken är att i framtiden måla med vit målarfärg just här. I fönstret står det massa pelargoner och gardinerna är nyfyndade på Returcentrum.Och har man inte det perfekta arbetsbordet så får man göra sig det perfekta arbetsbordet! Här har jag tagit ett tråkigt, svart gammalt skrivbord från IKEA och häftat fast ett blommigt tyg på. Skitsnyggt och faktiskt rätt enkelt!

Tills att jag har möjlighet att helrenovera rummet så kommer jag smälla på med alla möjliga färger, former, mönster, blommor, prickar, ränder. Så mycket och så galet att det blir fantastiskt.

Mer glimtar kommer så fort jag hunnit pyssla i ordning lite mer :)