idasida

Barometern
 
Hittade denna underbara barometer på Second Hand i Ö-vik, 25 spänn. Second Hand har fått nya lokaler i Gullänget (jättenära där mamma och pappa bor förövrigt) och har fått världens uppryckning! Fräscht, stort, välorganiserat och bra priser. Åk dit i sommar på era loppisrundor vetja :)
 
 
Bröllopsfesten
 
Efter den fantastiska vigseln vid älvmötet åkte vi vidare till festlokalen, som även den låg väldigt vackert till. Och lite såhär såg det ut vid vårt bord. God mat, rolig underhållning och ett fantastiskt härligt bordssällskap! Men, med en bebis som ska nattas (och som inte kan sova överallt och hur som helst) så missade vi en hel del av festen.
 
 
Men, det gjorde inte så mycket! Jag tycker bilderna beskriver ganska bra varför. Vädret var underbart, och naturen likaså. Men tillslut somnade vårt lilla hjärta och då smög vi på henne hörselkåpor så att vi sedan kunde ha henne bredvid oss i festlokalen. Och som hon sov! Vi rev av en rejäl gospeldänga där vid halv tolv snåret, inte ens då vaknade hon. (Heja hörselkåpor!)
 
Toalettfunderingar
 
Nu var det bra länge sedan jag uppdaterade er om läget i badrummet. Renoveringen alltså. Denna vecka då jag och Myra varit borta hemifrån har Samuel hunnit hästlängder därinne. Allt underarbete är färdigt och nästa steg är att kakla! Det börjar liksom bli dags att fundera på vilken inredning vi ska ha - den roliga biten kvar alltså!

Vi ska ha ett brett tvättställ, hela en meter! Och då ska ju även spegeln och ljusrampen vara en meter breda. Och spots i taket. Nånting sånt där, som på bilden, har vi planerat. Det blir överlag rätt enkla och cleana prylar. Vitt, grå/svart och lite silver. Så får man göra det hippt med färgdetaljer. Frågan är bara vilken färg vi ska rikta in oss på, vad tycker ni?