IdaSida

Och ännu en dag


Det kom ingen bebis i natt heller.

Idag har jag ätit och sovit i vanlig ordning. Jag har även gått upp till vinden och hämtat ett par vinterkängor samt tagit mig ut på en promenad. Inte var den lång, men tillräckligt jobbig. Blev tvungen att stanna upp till och från eftersom att bebbens huvud trycker på så rejält neråt så att det strålar och ilar i hela buken and down under liksom.

Gick också en sväng till affären och köpte typ allt jag var sugen på. Hällakakor, skinka, bananer, kexchoklad och druvsocker. De två sistnämnda tingen har nu packats ner i bb-väskan. Har hört att det kan vara bra att ha med sig lite energi i fall att det blir långdraget. Nu hoppas jag på att jag får ärva min mammas förlossningar, som båda bara tagit ca 4 timmar. Men, jag ställer in mig på en 15-20 timmars så blir allt annat en glad överraskning.


#1 - Stinsan

...tänk att man kan se så där fräsch ut i morgonrock och ruffsigt hår... OCH dessutom ha gått över tiden. Snygging!

#2 - idasida.se

Haha, tack fining :)

#3 - Hattifnatt

Hum, jag förstår inte varför jag måste skriva i mina uppgifter varje gång även fast jag tryckt i rutan "Kom ihåg mig?". :) Nåja, det är ju inte hela världen!

Vad duktig du var som tog dig ut på en promenad trots värk. :) Snart drar det nog igång ska du se. Vips säger det bara! Jag håller tummarna att ni slipper vänta alldeles för länge! Kram