idasida

Att ha en målbild

Jag måste ha en målbild att sträva mot, gällande viktnedgången. Min målbild är att komma i mina kläder igen. Mina höga jeans och min tajta skinnkjol i storlek 36 tillexempel. Detta hjälper mig att fokusera, att inte ge vika.


Men ibland, då det känns lite motigt, så måste jag peppa mig själv. Få lite blodad tand. Då hjälper det att kolla på bilder på mig själv från innan graviditeten :)

En lunch

1 ägg, 1 avocado, ½ tomat, en skinkrulle med philadelphiaost och en klick majonäs.

När jag ska gå ner i vikt brukar jag äta så lite kolhydrater som möjligt. Jag utgår inte från någon speciell diet eller metod, utan sunt förnuft. Att utesluta så mycket kolhydrater som möjligt ger resultat! Såhär kan en lunch se ut.

Lugnet före stormen

Efter en lång och härlig sovmorgon har jag nu smugit mig upp från sängen för att hinna med att äta frukost och blogga lite. Lugnet före stormen. Två dagar på raken har Myra varit vaken och pigg nästan hela dagarna, och man hinner inte med mycket annat än att ta hand om henne då. Igår hann jag i alla fall med två tvättar och två snabba blogginlägg, detta med henne på armen.


Så här sitter jag nu och tar mig lite egentid. Fast när jag slukat frukosten ska jag direkt tillbaka till sängen och snusa på ängelungen :)