idasida

En hälsning
 
 
Här kommer en nyårshälsning från mig och min fina Stina! Här har vi ätit en sjukt god trerätters (berättar vad imorgon) och nu laddar vi upp med alla möjliga godsaker vid tv:n där vi nog kommer spendera resten av kvällen.
 
Hoppas ni har en fin kväll <3
 
Gott nytt!


Vi har verkligen FULLT upp här hemma! Nu har vi just kommit hem från affärn och ska börja laga trerätters, med två söta bebisar som springer/kryper runt benen. Detta kommer bli en sån himla mysig nyår, det känner jag på mig! Jag kommer nog inte hinna knåpa ihop mina sista två delar i resumén idag tyvärr, utan vi tar det imorgon istället. Nu ska jag äta gott och njuta av fantastiskt sällskap! 
 
Gott nytt år vänner!
 
Nyårsfrisyr?
 
Jag testade att göra en ordentlig munkbulle (haha vilket fult ord!) på huvudet idag. Jag har alltså använt mig av den där vanliga hårmunken, fast tupperade håret ordentligt innan och fäste sedan alla hårslingor lite luftigt runt munken med hårnålar. Hoppas ni förstår min förklaring. Jag är verkligen kass på att förklara saker med ord och ritar mycket hellre, eller än bättre - visar med händerna!
 
Hur som helst så funderar jag på att köra denna frippa imorgon på nyårsafton. Antingen det, eller lockar. Mitt hår har blivit så himla långt, bara helt plötsligt. Äntligen. Så lockar vore nog inte så dumt det heller. Jaja, vi får se vad det blir.
 
H-e-r-r-e-g-u-d vad jag bloggar mycket idag! Så himla kul att vara igång på riktigt med bloggandet igen. Jag hoppas ni håller med :)