idasida

Rumpchock!?Såhär hade jag tänkt gå till jobbet idag, tills min käre man konstaterade att klänningen blivit alldeles för kort. Det var verkligen rumpchock när jag böjde mig fram, vilket inte kändes allt för kul. Tydligen blir klänningar kortare är en stor mage hjälper till att fylla ut. Så det fick bli en svart långkjol istället, som vanligt.
Jag börjar dock bli aningens less på den svarta långa, så jag tror visst jag måste införskaffa mig några fler gravid- kjolar/klänningar som jag kan ha på jobbet..
Grå fredag..Den här klänningen har jag inte haft på några månader.. Aningens tajtare än sist måste jag säga!


Vilket grått väder det är ute. Skittråkigt. Jag går bara och väntar på att snön ska komma, allt blir så mycket ljusare och mer fridfullt då. Och hörrni, i dag är det ju faktiskt bara en månad kvar tills det är lovligt att julpynta! Hade dock gärna julpyntat idag, men då hade nog min kära make (som i vanlig fall inte lägger sig i mitt pysslande här hemma så mycket) sagt ifrån på skarpen. Lika bra att vänta :)
Nu är det dags för mig och bullmagen att ta oss en snabbis till affären. Sen ska lagas älgfärsbiffar - lyxig fredagsmiddag, nam nam.
Mitt favoritställe

Idag har jag sovit länge. Var upp en sväng på toabesök vid sjutiden men sen kröp jag ner under täcket igen och sov tills klockan var nästan elva. Så skönt!
Jag är himla förtjust i vårt sovrum. Bara vita möbler, förutom den röda pinnstolen i hörnet då. Och allt utom sängen är från loppis eller våra föräldrars förråd. Vitt och ljust med en massa små färgklickar och romantiska mönster. Min fönstermålning är fortfarande en favorit då den ger ett sånt mysigt sken i hela rummet. Även så älskar jag att ha det mysigt och fluffigt i sängen, därav massor av kuddar och ett stort tjockt dubbeltäcke. Nu fattas bara en knubbig liten bebis att gosa med däri.