En omtumlande dag

Igår var minst sagt en omtumlande och känslosam dag. Jag tänker inte gå in på detaljer, men summan av kardemumman är att jag kommer hålla mig sängliggandes mycket framöver.

Natten mot måndag hade jag alldeles för tidiga värkar. Jag kände mig ändå relativt lugn eftersom jag hade ett möte inbokat med barnmorskan på måndagsmorgonen. Av henne fick jag rekommendationen att gå hem och vila, och blev det inte bättre skulle jag ringa förlossningen. Bättre blev det inte, så jag ringde. Fick prata med en jättetrevlig tjej som tyckte att jag skulle åka dit på direkten för att bli kollad.

Väl på förlossningen kunde man konstatera att förlossningen inte var på gång, tack och lov. Men jag hade lite väl jämna sammandragningar samt en lite för uppmjukad livmodertapp för att vara i graviditetsvecka 32. Därför fick jag en spruta som skulle få livmodern att slappna av, samt rekommendationen att vila och inte anstränga mig.

Så nu är jag väldigt vilande. Denna vecka blir det inget jobb och inte ens nåt pysslande hemma. En massa tid i sängen och soffan är dock inplanerat, för det vore väl himla onödigt att riskera att knodden ploppar ut tidigare än nödvändigt. Väldigt onödigt.

Nu vet ni hur det ligger till. Jag kände att jag ville berätta för er så att ni förstår varför det inte kommer bloggas så effektivt på ett tag framöver. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och stanna där resten av dagen, resten av veckan med för den delen!
1 Emma:

skriven

Vila ordentligt! Tänker på er hela familjen =)Kram på dig

2 Hattifnatt:

skriven

Åh, du måste ta hand om dig. Vad skönt att du fått rekommendationen att vila dej, knodden håller sej nog på plats ska du se. Kram

3 mamma:

skriven

Ska försöka hinna baka lussekatter innan vi kommer upp!!

Kram

4 Kusse:

skriven

Tänker på dig kusin Ida. Det kommer att gå bra det här!

Kram Marianne :-)

5 Elina:

skriven

Tänker på dig! Allt kommer att gå bra ska du se, snart ligger du där med knodden på bröstet och en ny resa börjar medan graviditetens plågor och fröjder bleknar mer och mer. Du finns i mina böner!E

6 Tessan:

skriven

Men käranån! Omtumlande när något sånt där händer..

Men se till att ta det lugnt och vila så mycket du kan så du och lillen i magen kan må så bra som möjligt.

Det kommer nog gå bra! Sköt om dig och lilla familjen! Kramar

Kommentera här: