idasida

En utmaning!!


Idag är jag helsvart. Kan tyckas tråkigt en fin vårdag som denna, men jag kan inte riktigt låta bli. Jag gillar svart.

Jag har nu lyckats hålla ordning i min garderob i två dagar! Bra start :) Vad jag har kommit fram till under min garderobs-makeover är att jag har galet mycket kläder. Därför har jag utmanat mej själv, here it comes: Under hela APRIL månad får jag inte köpa ett endaste klädesplagg! Jag ska använda det jag har och använda min fantasi. Tror ni jag fixar det?!

Detta är ett litet experiment mest för att spara pengar såklart men också för att försöka konsumera lite mindre. Jag har ju redan så mycket kläder som jag nästan aldrig använt! Det är ju så dumt av mej att bara köpa nytt hela tiden då jag inte ens hinner använda allt jag redan har?!

Jag är råtaggad på denna utmaning och kommer göra allt för att fixa det! Nån som hakar på?
Frisyrtips!Idag bär jag ett par ruggigt gamla omsydda jeans från H&M, en tunika från Gina Tricot som jag bär "Stina-style" (instoppad i brallan) och smycken från Glitter.

En snygg och enkel frisyr är att tvinna håret och trä på några ringar. Det gjorde jag idag! (I håret har jag extensions, annars hade det sett fjuttigt ut är jag rädd.) Man kan ha bara några släta, enkla ringar eller kan man go wild and crazy och trycka dit nån stor och blaffig variant!
Här sitter jagHär sitter jag och sminkar mej. Vid datorn! I ärlighetens namn så är det inte för att jag inte kan slita mej från datorn, utan endast för att ljuset är så bra här. Inne på toaletten är det mörkt och dunkelt.

En dröm är en toalett med ett fönster. Oj oj vad jag skulle stå och sminka mej där då.