idasida

Middagstips!Å vad gott det här var! Älgfärsbiffar med färskpotatis och kantarellsås from heaven.

Biffar gör jag alltid på känsla. Det jag brukar ha i är mjölk och ströbröd, ett ägg, Johnny's senap, salt, peppar och vitlökspeppar. Idag hade jag i lite persilja också. Såsen hittade jag på idag och den blev helt underbart god. Den görs såhär:
Blötlägg de torkade kantarellerna

2,5 dl matlagningsgrädde
½ köttbuljongtärning plus en skvätt soya
Detta kokas ihop i ca 10 minuter

Hacka kantarellerna och släng i, låt det puttra en stund till.
Smaka eventuellt av med lite salt, peppar och en klick creme fraische.

Trött och tacksam!Först och främst: TACK SNÄLLA för alla fina gratulationer.
Ni ska bara veta vad glada vi blir! Det är så skönt att äntligen få berätta för allt och alla.

Sanningen är den att jag har mått väldigt dåligt i några månader, vilket är den största anledningen till dålig blogguppdatering samt bloggpausen jag hade. Men nu när jag börjar må riktigt bra igen känner jag hur inspirationen börjar komma smygandes. Mycket här hemma måste fixas och anpassas för en bäbis och jag har säkert 1000 projekt i skallen som ska hinnas med! Därför kör jag igång på en gång såklart och ni kommer såklart att få följa alltihop. Redan senare ikväll ska jag visa er ett gammalt linneskåp som jag piggat upp och som ska användas som bäbisgarderob.

Idag har jag bara vilat. Huvudvärk och trötthet verkar vara ett återkommande ont mitt i detta. Nu ska vi laga lite älgfärsbiffar och sen blir det soffläge med en rulle eller två, såhär på Samuels sista semesterdag.

GLÄDJEBESKED!


Ja, det är sant! JAG ÄR GRAVID! Och nu går bullen inte att dölja längre, och det vill jag sannerligen inte heller. Jag älskar min kula, min lilla bäbiskula.

Vi är helt överlyckliga!