idasida

För ett år sedan
Ibland brukar jag stanna upp och tänka tillbaka ett år. Vad gjorde jag ifjol just denna dag?! En sån gång är det kul att få veta exakt vart man befann sej i livet - och där är jag sjukt glad över att jag har en blogg. 

För precis ett år sedan skrev jag ett inlägg i min gamla blogg om vårt tillfälliga leverne. Jag hade inte bloggat på många dagar eftersom att inspirationen var usel. Vi hade just flyttat upp från Skövde. Vi hade inget eget hem och inga jobb. Vi hattade runt här och där och bodde hemma i sammanlagt 6 olika hushåll innan vi slutligen den 1 maj fick flytta in i vår lägenhet. Vi levde i våra resväskor och jag var dessutom arbetslös fram till mitten av april. Ingen rolig tid alls.

Här har jag försökt få det hemtrevligt på ett av de 6 ställena vi fick slå läger på.

Om man jämför dagens läge med förra årets så kan man ju snabbt konstatera att vi mår bättre nu :) Plötsligt blir dagens vardagsbekymmer inte så farliga ändå. Som att plocka ur diskmaskinen, skura toan eller dammsuga. Det var sånna sysslor jag drömde om att få göra för prick ett år sedan.

Sen måste jag även säga att mitt i allt elände ifjol så är jag otroligt glad över att jag fick ha min underbara man vid min sida. Många dagar fick han omfamna mej och säga att allt skulle bli bra. Min eviga lilla optimist. (En sån skulle alla fått ha i bakfickan) Och gubben du hade rätt. Min bästis. Jag älskar dej Samuel.

Jag undrar hur vi har det såhär dags nästa år? Jag lovar att ni ska få reda på det. Då.