idasida

Ny earcuff mina vänner!

Nu har en ny earcuff kommit till Glitter. Tyvärr är alla redan slut meeeen det kommer ju många, många fler i slutet av veckan! :) Visst är den snygg? Det följer även med ett till litet kors som man kan ha i andra örat! Och för 49.90 är den din. Weeho!

Nu är dom mina!Äntligen har jag köpt mina favoritskor. Ä.n.t.l.i.g.e.n alltså. Jag har velat fram och tillbaka, ska jag köpa de billigaste varianterna eller de dyrare. Äka skinn eller inte äkta skinn. Tillslut hamnade jag på Din sko och provade denna variant och vet ni vad. Jag köpte. Det är inte äkta och de blev ju rätt billiga eftersom jag fick en massa medlemsrabatt, men de är sjukt sköna! Och nöts de ut fortare än vad jag trodde, ja då får jag väl köpa nya om några månader. Det är inte hela världen.

Jag har köpt massor av nya fina grejer i helgen. Jag ska visa er senare. Tillexempel ett par skrikblåa höga-i-midjan-byxor från Kupan, en prickig blus från Second Hand och en medicinbox från NBC i Gottne.

Den underbara koftan jag har på mej är fån Monki. Jag köpte den för några veckor sedan på deras rea, 100 kronor betalade jag.

För ett år sedan
Ibland brukar jag stanna upp och tänka tillbaka ett år. Vad gjorde jag ifjol just denna dag?! En sån gång är det kul att få veta exakt vart man befann sej i livet - och där är jag sjukt glad över att jag har en blogg. 

För precis ett år sedan skrev jag ett inlägg i min gamla blogg om vårt tillfälliga leverne. Jag hade inte bloggat på många dagar eftersom att inspirationen var usel. Vi hade just flyttat upp från Skövde. Vi hade inget eget hem och inga jobb. Vi hattade runt här och där och bodde hemma i sammanlagt 6 olika hushåll innan vi slutligen den 1 maj fick flytta in i vår lägenhet. Vi levde i våra resväskor och jag var dessutom arbetslös fram till mitten av april. Ingen rolig tid alls.

Här har jag försökt få det hemtrevligt på ett av de 6 ställena vi fick slå läger på.

Om man jämför dagens läge med förra årets så kan man ju snabbt konstatera att vi mår bättre nu :) Plötsligt blir dagens vardagsbekymmer inte så farliga ändå. Som att plocka ur diskmaskinen, skura toan eller dammsuga. Det var sånna sysslor jag drömde om att få göra för prick ett år sedan.

Sen måste jag även säga att mitt i allt elände ifjol så är jag otroligt glad över att jag fick ha min underbara man vid min sida. Många dagar fick han omfamna mej och säga att allt skulle bli bra. Min eviga lilla optimist. (En sån skulle alla fått ha i bakfickan) Och gubben du hade rätt. Min bästis. Jag älskar dej Samuel.

Jag undrar hur vi har det såhär dags nästa år? Jag lovar att ni ska få reda på det. Då.