idasida

Två som växerHär är det både magen och herr Snook som växer så det knakar! Han börjar bli så stor och fin vår lilla gubbe.

Din vagga är klar vännen

Nu får du snart ta och komma lilla vän, allt börjar bli färdigt nu. Vaggan är på plats, det enda vi väntar på är en ordentlig dyna som vi beställt enligt mått och även ska den fjärde hörnknoppen limmas fast :) Just nu har jag bara bäddat provisoriskt med ett täcke som madrass. Vaggan är från min kusin, även sängkläderna. Nallen har den blivande morfarn bidragit med. Tänk, snart ligger den sötaste lilla människan på jorden i den där vaggan.


Igår bättrade jag på färgen litegrann då den lossnat på ett flertal ställen. Idag har jag fixat skyddstyget runt vaggan. Tyget har jag köpt på loppis, jag sydde bara ett låååångt tubliknande stycke och virade runt pinnarna. Superlätt och väldigt fint tycker jag.

Årsresumé 2011

JANUARI

Jag invigde år 2011 med att färga mitt hår orange och började i samma veva att använda midjehöga jeans. Jag längtade även mer än någonsin efter ett hus med ett eget pysselrum samt en trädgård att få påta i. Månadens höjdpunkt var nog minisemestern med "svärfamiljen" till Sundsvall med hotellmys, restaurangbesök och hockeymatch.
FEBRUARI

Bloggade jag massor om smycken och accessoarer. Fyndade min första (och hittills enda) stringhylla på loppis och trivdes något vansinnigt i min nya hårfärg. Månadens höjdpunkt var mitt underbara jobb och alla smyckesinköp!

MARS

Här färgade jag tillbaka mitt hår till mörkbrunt, mest bara för att det var så besvärligt att underhålla det orangea. Fortfarande en massa fokus på mode men viktigast av allt denna månad - herr Snook flyttade in hos oss! Månadens höjdpunkt var alltså herr Snook!

APRIL


Nu var mitt klädköpesförbud igång! Med en massa fantasi och ännu mer accessoarer gick det över förväntan. Hade världens bästa vårhumör, friserade mig själv och köpte nya nördglasögon! Månadens höjdpunkt var mitt inköp av världens skönaste midjehöga jeans, mitt ENDA klädköp under två månaders tid.

MAJ


I maj kom halsringen in i mitt liv, även köptes det earcuffs som aldrig förr. Fyndade en fin röd cykel på loppis men det bästa av allt: kvällen innan jag fyllde 25 år så fick vi reda på att jag var gravid! Månadens höjdpunkt var såklart just detta. Bilden beskriver nog mina känslor rätt bra: rödgråten, chockad, förvirrad och överlycklig!

JUNI


Här mådde jag konstant illa och bloggade inte alls speciellt mycket. En del prat om mode, ett besök i Piteå och ett iPad-inköp hanns med. Längtan efter min första betalda semester var enorm! Köpte ett par midjehöga shorts och fick större bröst. Månadens höjdpunkt var nog vår Piteåvistelse trots att jag nu i efterhand bara förknippar den med illamående, haha!

JULI


Tog en liten time-out från bloggandet. Mest på grund av illamående som ledde till noll inspiration. Hade fyra lediga veckor och var iväg på bilsemester med min älskade. Först till Skövde där vi återupplevde gamla minnen och shoppade loss på Hem & Hobby. Sen till Stockholm där vi umgicks med fina Hägglunds. Här fick vi dela med oss av bebisbeskedet och fick igen med samma mynt. Glädjeskriken som uppstod i deras kök när vi båda insåg att vi skulle bli morsor samtidigt var helt sjuk. Avslöjade det glädjande beskedet här på bloggen i slutet av månaden. Månadens höjdpunkt var min SEMESTER - bilsemestern och de underbara dagar jag spenderade hemma hos mamma och pappa.

AUGUSTI


Hade världens sug efter pasta och egentligen all sorts mat. Började jobba igen efter en underbar semester, hade svårt att hitta kläder som passade och började få besvär med foglossningsvärk. Sjöng på kompisars bröllop och lyckades inför detta hitta en fin klänning som passade den lilla, lilla magen. Månadens höjdpunkt var pasta.

SEPTEMBER


Ryggvärken blev värre och jag sov allt oroligare. Jobbet blev mer krävande och när jag var ledig så sov jag. Bloggade faktiskt mest om mat och ätbara ting. Vi var på ultraljud, jag köpte en massa mammakläder och även hade jag världens längtan efter att få julpynta. Månadens höjdpunkt var vår säng och att äta.

OKTOBER


Riktigt tråkig och jobbig månad. Tyvärr blev det många inlägg om hur dåligt jag mådde, framförallt i och med ryggvärken. Blev dock halvtidssjukskriven vilket blev en enorm lättnad, vi köpte en vagn, tvättade bäbiskläder och jag åt så himla mycket mat. Månadens höjdpunkt var att börja känna ordentliga sparkar från människan i magen.

NOVEMBER


Återigen en månad av tråkiga inlägg om foglossning och andra gravidbesvär. Men en hel del guldkorn så som middagsbjudningar, härliga smyckesinköp, julpyntning och mat stod på bloggmenyn. Blev nu heltidssjukskriven efter ett lite väl tidigt besök på förlossningen samt tilltagande ryggbesvär. Månadens höjdpunkt var att få bli heltidssjukskriven, äntligen kunde jag koppla av.

DECEMBER


Månaden då jag inte alls orkade med så mycket jag hade hoppats på. Jag har varit så himla trött och haft en 90-årings kropp, samtidigt varit så tillfreds med tanken på att snart få gosa med vårt älskade barn. Denna månadens höjdpunkt blev däremot vårt HUSKÖP! Och nu efter en mysig och stillsam jul med våra familjer inväntar jag det nya året med spänning. 2012 alltså - vilket år detta kommer bli :)