idasida

Arbetsveckan igång!Aldrig kommer en macka att ha smakat så bra som nu. Jag är så hungrig!! Var hungrig redan vid sju i morse, men alldeles för trött för att pallra mej upp.

Helgen är över. Vi var hemma i Ö-vik och hade det så mysigt, plus en dag på spa på söndagen. Men nu är arbetsveckan i full gång och vi har inventering på schemat! Det innebär en morgondag med jobb från 07.00-19.15 JÖSSES! Jag funderar på att superlimma fast en stol på röven så att jag kan sitta när jag vill. Ryggelände.

FredagsmysIdag har jag lyckats växa i en klänning som bara hängt där och väntat på att få förgylla min tjockismage. Vart klänningen är ifrån vet jag inte, jag har fått den av Josefin. Halsband är från Glitter.

Det regnar! Jag gillar regn, det blir så mycket mysigare att vara inne. Och fullt tillåtet att bara vara inne. Idag ÄR det fredag och som jag längtat! Äntligen, äntligen ska jag få träffa min mamma och pappa igen.

Nu river vi av veckans sista arbetspass med buller och brak. Kom in och fynda, det är ju "ta 3 betala för 2" i hela butiken! Ska bara vräka i mig en massa hallon såhär till frukost, en vill ju int få järnbrist!

 

TorsdagVad jag växer. Och vad tung jag blivit. Ack och ve.

Idag är tredje och sista öppning-stängning passet den här veckan. Helgen är så oerhört efterlängtad så att ni anar inte. Att vi dessutom ska ta en söndag på spa gör ju inte saken sämre. Men fram tills dess ska jag Glittra lite. Vi har fått in så mycket snygga grejer! Nu hoppas jag bara att ryggen beter sig bättre idag..