Dieter och ormar

/ Permalink / 2

Sitter just nu och äter frukost. Stekt ägg och prinskorvar. Är inte sugen på detta i denna tidiga stund, men jag måste ju. Vet inte om jag är riktigt redo för alla timmar på salongen, men jag får ta med mej en påse valnötter. Det är ju väldigt viktigt det här med regelbundna måltider enligt GI och man ska gärna äta var tredje timme. Blir lite svårt då jag är fastnaglad (haha) i fem timmars tid. Så, en påse valnötter får duga.

När jag kommer hem igen ska jag koka ett storkok med kycklingsoppa. För första gången ska jag ha i äkta grädde, kan nog bli gott. Men ni ska veta att allt detta fett, det tar emot. Jag som är så anti-fett i vanliga fall! Jag som alltid använder lightprodukter in i det sista. Men nu: Ju fetare, desto bättre.

Märklig diet. Det känns ju som att man ökar i vikt med tanke på hur mätt man blir efter varje måltid, och med tanke på allt fett man stoppar i sej. Men, om vågen visar tvärtom så är det ju helt okej. Vi får väl se på måndag vad han säger, den där vågen.

Nu till nåt roligare än dieter. SMYCKEN :) Måste få visa detta grymt snygga armand. Ormen! 99,90 kronor, finns hos oss på Glitter. (Det andra armbandet och scarfen är också från Glitter, 79,90:- resp. 89,90:-)

#1 - - Bodil:

Oj, oj, oj Ida. Det där armbandet är inget för mig.

#2 - - Jennifer:

Hej Ida! Mamma brukar visa upp din blogg för mig och jag måste få säga att jag såg ditt armband och det var så snyggt så att jag gick och köpte ett likadant:)

Mvh

Till top