idasida

Ny sminkhörna


Vad tycker ni? :)

Dieter och ormar

Sitter just nu och äter frukost. Stekt ägg och prinskorvar. Är inte sugen på detta i denna tidiga stund, men jag måste ju. Vet inte om jag är riktigt redo för alla timmar på salongen, men jag får ta med mej en påse valnötter. Det är ju väldigt viktigt det här med regelbundna måltider enligt GI och man ska gärna äta var tredje timme. Blir lite svårt då jag är fastnaglad (haha) i fem timmars tid. Så, en påse valnötter får duga.

När jag kommer hem igen ska jag koka ett storkok med kycklingsoppa. För första gången ska jag ha i äkta grädde, kan nog bli gott. Men ni ska veta att allt detta fett, det tar emot. Jag som är så anti-fett i vanliga fall! Jag som alltid använder lightprodukter in i det sista. Men nu: Ju fetare, desto bättre.

Märklig diet. Det känns ju som att man ökar i vikt med tanke på hur mätt man blir efter varje måltid, och med tanke på allt fett man stoppar i sej. Men, om vågen visar tvärtom så är det ju helt okej. Vi får väl se på måndag vad han säger, den där vågen.

Nu till nåt roligare än dieter. SMYCKEN :) Måste få visa detta grymt snygga armand. Ormen! 99,90 kronor, finns hos oss på Glitter. (Det andra armbandet och scarfen är också från Glitter, 79,90:- resp. 89,90:-)

28 september, grattis Rebecka.

Snabbt skrivande, ska snart på jobbet. Har just smällt i mej en god frukost, smoothie gjord på naturell yoghurt (3%) äkta vispgrädde, kolsyrat vatten och blåbär. Nu är jag fruktansvärt mätt. Det är nog grädden, eller vad tror ni?! :)


Igår var vi på kalas. Det fanns smörgåstårta, prinsesstårta, godis, choklad, cips, läsk osv.. ÅÅÅHVADDETVARSVÅRTATTLÅTABLI men jag gjorde det! Jag åt minsann bara räkor, ägg, ost och gurka som ramlat ner från smörgåstårtan och en stor kopp kaffe. Och det var så sjukt gott. Och shit vad jag var sugen på prinsesstårtan efteråt. Men det var så värt att låta bli :) Jag kan alltså vara tjurig när jag sätter den sidan till, bra att veta.

Imorgon är jag ledig. Ska bli väldigt skönt. Tyvärr utan sovmorgon, och det grämer mej. Jag ska vara på nagelsalongen kl. 09.00 för att fräscha om naglarna. Dom är inte så snygga för tillfället, men sitter kvar gör dom i alla fall. Fast inte länge till.

Grattis till Rebecka som fyller helt och hållet myndig idag. GRATTIS!!!!! :)