IdaSida

Nu är vårt hem klart.. nästan.

Idag har jag pysslat hemma heeela dagen. OCH NU ÄR DET FÄRDIGT. Jag är klar med allt som jag planerade för några veckor sedan, det är några små inköp som ska göras bara. Let me show you the reslutat:

Teakbyrån hade vi i hallen innan. Den gör sej mycket bättre i vardagsrummet där i stort sett alla andra möbler är i teak. Vår önskan nu är ju att springa på en stringhylla att ha ovanför byrån, och om vi har tur kan vi även i framtiden få byta ut byrån mot en Hammond. Mormors gamla sminkbord har hamnat i hallen tills vidare, tills mamma och pappas byrå kommer sej dit vill säga.


Där ska alltså byrån stå istället. Ska bli skönt att ha en rejäl byrå där vi kan förvara mössor, handskar och halsdukar med mera, med mera.

Som ni kan se så har en kär gammal vän dykt upp igen. Väggdekorationen som ser ut som en kristallkrona är åter på plats, passar riktigt bra där i hallen. Tar bort uppmärksamheten från det fula proppskåpet en smula. Har dessutom pimpat upp stolen med några klisterlappar, snyggt va? Hitanför spegel nummer två ska det upp en minibyrå på väggen så småningom.

Nu är hela lägenheten i toppskick. Jag har dammsugit, torkat golven, dammtorkat, tvättat. Varit uppe på vinden tre gånger med grejer samt varit två vändor ute och slängt sopor. Det som återstår nu är att plocka ihop den rena tvätten och renbädda. Men sånt är ju bara mysigt.

Vi har ätit riktigt god middag också. Stekt lax med Selmas chilisås och tomater. Samuel åt ju potatis till såklart. Och vet ni? Till efterrätt blev det en liten dos chokladpudding. Man måste ju få lyxa på lite på en fredag! :) Jag hoppas ni alla unnar er något gott, håller era kära i handen och slår på tv4 klockan 20.00 för att se idol. Det ska då jag göra!