idasida

Hej hej hallå

Jag finns.
Jag är bara alldeles för upptagen, trött och omotiverad till att blogga.
Men snart återfinner jag säkert någon slags kraft.

Idag har jag jobbat, ätit pizza och sett på sex and the city 2.

Jag har säkert runt tjugo nyinköpta ting som jag gärna ville knäppa kort på och visa er. Men jag ork int! Men jag kan berätta att jag senast idag inhandlade ett linne och två toppar. Och sen har vi fått en massor med galet snygga nyheter på jobbet som jag redan nallat av (ja alltså, jag har ju betalat också..)

På måndag är det en ny månad och vi har två grymt snygga trender på gång, madame och black celebration. Kom in och kolla. Nu ska jag umgås med min älskling som äntligen kommit hem från veckans fjärde (?) fisketur.

TröttianJAG ÄR SÅ TRÖTT! I natt umgicks vi med Joel och Josefin. Eller, Samuel och Joel var ute och fiskade och jag och Jossan satt hemma och myspratade. Det blev rätt så sent (läs 02.00) och jag skulle ju upp och jobba klockan 8.00 och hade inte riktigt insett att jag bara skulle få sova i fyra timmar.. Men det gick märkvärdigt bra att kliva upp, har varit pigg hela dagen tills nu. Nu är jag slut som artist! Ska nog krypa ner under täcket en stund innan maken kommer hem för att dra iväg mej på nåt äventyr :)

Nya pinglor


Dessa ljuvliga ringar från Glitter förgyller numer mina knubbiga små korvfingrar! :)