idasida

Galen hund?


Man skulle inte kunna tänka sej att denna söta och lugna hund är smått galen.
Men HÄR finns beviset för detta påstående!

Vårt tillfälliga leverne

Hej norrland

Nu sitter vi här i den norra delen av Sverige igen. Jag har svårt att fatta att lägenheten i Skövde står tom och att vi aldrig ska bo där mer. Igår var vi och kikade på vårt blivande boende hos Samuels släktingar. Dom har en liten tvåa med egen ytterdörr i deras hus. Det kommer blir jättebra tills vidare. Men så fort vi får jobb vill vi ha ett eget ställe igen. Jag börjar redan längta efter vårt eget hem, efter alla våra möbler och grejer. Vårt hem, där var sak har sin plats.

Men det här blir bra tills vidare.

Idag var jag på arbetsförmedlingen. Jag fattar inte riktigt deras roll i spelet. Vad var det dom skulle hjälpa till med egentligen? Hur som helst så får jag ersättning och en evetuell praktikplats om 90 dagar, om jag inte fått jobb innan såklart. Vilket jag gruvligt hoppas på. Imorgon ska jag färdigställa mitt CV och hela torsdagen lär gå åt till att ragga jobb i varje butik i hela Umeå.

Imorgon åker kära pappos till Strängnäs för att bli frisk i ryggen = operation. Det känns nervöst samtidigt som det känns helt fantastiskt att det händer något. Att min älskade pappa äntligen ska få bli friskare i ryggen. Härligt.

Jag är lite opeppad på att blogga just nu. Kanske att peppen kommer tillbaka när vi har installerat oss i den tillfälliga lägenheten. Kanske kommer den inte förrän jag har fått jobb och vi har hittat en lägenhet. Eller så skriver jag i helgen. Inspirationen återkommer när man minst anar det. Tillsvidare blir det en liten paus. Ciao.