idasida

Dan före dan före doppare danIdag blir det jobb hela dagen. Jag är så trött.. Men hoppas att det blir julrusch hela dagen så man får lite energi :) Ikväll när jag slutat åker vi direkt till Ö-vik i TRE dagar! Jag längtar hem, det var länge sedan jag var där sist. Ska bli helt underbart. Hörrni, nu är julen här. GOD JUL!

Jumpsuit


Såhär ser jumpsuiten jag köpte på H&M ut. Den är riktigt fräsig må jag säga. Även skön. Kan varmt rekommenderas.

Min blogguppdatering är sjukt dålig, men jag hinner i stort sett aldrig fota, och utan foton blir inspirationen lika med noll. Jag är ledsen för det, men det kan bara bli bättre?! :) Jag lovar er, det ska bli bättre. Banne mej! Ett inlägg om dagen, gör gott i magen. Eller nåt.

Hej hej hej


Partyklädd för en partyfredag på jobbet. FREDAG INNAN JULAFTON :) Klänningen är från H&M och skaver i armhålorna, men vad gör det när man vill vara snygg?! Alla smycken är från Glitter, som vanligt :)

Vilket arsel jag är på att blogga. Förlåt! Men nu ska det ske en uppdatering illa kvickt. Mycket jobb nu innan jul. Eller nu ljög jag, jag är ju ledig hela helgen! Vi ska vara i Vännäsby och fira jul, då vi ska vara hemma i Ö-vik på självaste julafton. Så ikväll ska jag slå in julklappar och bara mysa hemma hos svärföräldrarna :) Det är ju fantastiskt lyxigt att få fira jul två gånger!

Måste rusa nu. Ska hinna med några ärenden i stan innan jobbet kallar, några juklappsinköp. (Fast även behöver jag en kofta) Så jag tar mitt pick och pack och drar! CIAO och heja på Erik i Robinson ikväll nu ;)