idasida

Slö dag och en fågelspindelIdag har jag varit ledig. Hela dagen har spenderats i soffan framför TV:n med en kopp te.. Rachel Ray, Top Model, Beverly Hills, Ellen DeGeneres och Sjunde himlen unt så weiter. Bara dynga. Så jag är lagomt seg nu och har bara mej själv att skylla! Nu har jag dock masat på rumpan och åkt till Vännäsby, så jag passar på att uppdatera lite här på min käraste blogg.

Förrutom finbesöket (läs förgående inlägg) så fick vi även umgås lite med min mamma och pappa som hälsade på i helgen. I lördags var vi på en reptilmässa här i Umeå, den var inte så mycket att se tyvärr, men pappa kom sej därifrån med en fågelspindel. Den ser ut såhär. Mamma blev inte så glad....

I övrigt har vi tagit det lugnt. Myst, sett på tv och varit och tränat lite. Vad har ni gjort i helgen? Skriv gärna och berätta, tycker så mycket om att läsa kommentarer från er!

En liten, liten Daisy

I lördags fick vi finbesök på lunch.
Familjen Mattebo kom förbi och hade en färsk liten söt tös med sej!Lilla, trötta och otroligt söta Daisy. Så himla fin! Bra jobbat Hanna och Tommy! :)


Hanna är väldigt pysslig och hade ordnat ihop en jättesöt blomma till oss. Kan ni tänka er, pelargoner - MIN FAVORIT!


Även hade hon skrivit ett meddelande på blomstickan som jag helt missade. Såg inte detta förräns idag! Så påhittigt och gulligt.

TACK för besöket fina vänner, jag hoppas vi kan ses snart igen!

Efterlängtat

Basilika odlade jag i en gammal mjölkförpackning när vi bodde i Skövde. Rikligt med vatten och mycket solljus gjorde att det grodde och grodde och jag använde färsk basilika i många maträter. Vilken lyx!

ÅH vad jag ska odla i vårt hem. Färska kryddor i hela köksfönstret är tanken. Och förresten har jag värdelns bästa idé till ett av sovrumsfönstren, men det får ni se sen när jag pysslar med det!

Jag fick ett samtal igår av tjejen som bor i vår lägenhet nu, hon sa att vi förhoppningsvis kan få flytta in en dag tidigare vilket innebär att det bara är ca en och en halv vecka kvar. Jag böjar verklien kunna se ljuset i tunnelns slut. Jihoo!

Åh vad fint vi kommer att få.