idasida

Fantastisk middag

När Rebecka kom hit i tisdags så fick vi med oss en massa älgkött från Samuels föräldrar (tusen tack!) Och idag gjorde jag en helt ljuvlig älggryta med kokt potatis och smörstekta champinjoner till. Det var gryta på älg, morötter, lök, kalvfond, rött vin, lagerblad, matlagningsgrädde mm. Ganska saftigt recept med en massa punkter att följa, så jag blev lite för lat för att skriva upp hela faderullan.

Fast är det nån av er som hemskt gärna vill ha receptet, hör av er!

Nu ska jag mysa ner mej i soffan hos Samuel igen :)

Vackra och kyliga höst

Lördag and I'm feeling fine!

Härliga lördag! Vi satte vaken igår till klockan halv tre. HELT SJUKT! Vi hade ingen aning om vart klockan hade tagit vägen och när vi väl tittade på den så fick vi en smärre chock. Skönt var det i alla fall att sova ut imorse. Vi klev upp runt kvart över tio.

Tänker inte kommentera gårdagens idol så mycket. Tycker bara att det är ett skämt att någon av Rahbi och Eddie är kvar efter gårdagens insatser. Och att den sistnämda ens fick så mycket beröm som han fick. Jag fattar ingenting.

Hur som helst så myser vi omkring i våra morgonrockar idag. Min man kan ju vara den allra mysigaste! Fast nu tänkte jag dock ta mej i kragen och klä mej varmt för en lång höstpromenad.