idasida

Helg är skönt.
Lördag och vi har inte gjort nånting idag. Handlat en sväng och gjort kycklingtacos. Sen inget mer.. Fats vet ni vad, det är grymt skönt att inte göra nåt alls på helgen. Bara vila. Mysigt! Ska dock snart till Gustav och Elisabeth och hälsa på, se Robinson. Blir trevligt, jag har aldrig varit hemma hos dom. Ska gå och klä om och fräscha till mej lite, inget långt inlägg idag heller. Jag orkar inte. Men, en liten uppdate i alla fall. Vi hörs när vi hörs, ha en skön kväll och släck lampan halv  nio. Tüss!
Världens bästa säljare.
Är precis vad vi kommer att bli.. När vi har lärt oss alla tusentals produkter. Hrm. Vi hade säljträning idag och det var skitkul, men det var dock lite svårt att säljträna på produkter som inte finns och som man inte kan. Men nästa vecka så får vi börja se lite varor i alla fall. Ojoj, nästa vecka blir tuff. Men rolig! =)

Samuel är på BIO nu, utan mej...... Men det är Kenny Starfighter så he gör inget! Jag roar mej med "Du är vad du äter" och ska sen se Desperate Housewives, yes.

A-kassan, var snäll och ge mej pengar! NU!

Jaja, ciao!
Go MM!
Jag älskar Spårlöst på fyran.

Är rätt seg och trött. Stor omställning att gå från arbetslös till 100%, men sjukt roligt! Skulle inte byta bort detta jobb mot nånting annat. Är så sjukt peppad! =)

Inget mer bloggande idag.
Tillbaka till soffan nu och sen är det sovadax så att jag orkar mej upp imorrn!

God natt!