idasida

I'm back in track.
Har legat på latsidan när det kommer till bloggandet.. Men nu ska jag bättra mej. Ska hem till Ö-vik idag och stanna där till fredag. Är så tråkigt att bara gå hemma själv i Umeå medan Samuel jobbar så det blir mysigt att åka hem till mamma och pappa.

Alltså. Halo av Beyoncé är ju helt fantastisk.

Jag ska städa här lite innan jag gör mej redo för bussen. Buss. Idag! Tur att jag har Isprinsessan.

Kommer med mer uppdateringar i Ö-vik. Ciao!
Sliten och trött.
Färdig som människa, är trött och varm och allmänt slut på. Jobbade idag, ganska lite folk. Blir lätt långtråkigt då.. Imorrn jobbar jag bara tre timmar. Vi ligger just nu på dynor framför tv:nu och slötittar. Somnar nog vilken sekund som helst. Har suttit på balkongen ikväll med en bok och jordgubbar och myst. Vilket väder vi har alltså! En bok jag kan rekommendera; Isprinsessan av Camilla Läckberg. Nu ger jag motvilligt upp, mina ögon kan jag inte förmå att hålla öppna.. God natt kära läsare!
Rest In Peace, King of Pop.
En av dom största och bästa artisterna någonsin har lämnat oss.

Jag måste erkänna att jag inte lyssnar på honom varje dag, men när jag är sugen på att poppa. Vill ha energi när jag ska städa. Vill skaka loss lite. Då pumpar jag Jackson.

Har suttit och kollat en massa på youtube. Man blir lite sorgsen..
Han är helt fantastisk! Kolla in detta.
Han var tydligen väldigt missnöjd efter detta framträdande och grät bakom scenen. Men han blev på bättre humör dagen efter då Fred Astaire ringde upp och hyllade hans dans. Detta är förövrigt den första gången han visar upp Moonwalk inför publik. Häftigt.En av männen i mitt liv. Javisst, nog var jag kär i honom alltid! Jag var väl en
sådär 8 år då jag kände att jag ville ha honom som min kille, haha.Vilken man. Vila i frid.