idasida

Födelsedagsfirande.
Ja, mamma fyller ju 50, så idag har huset varit fullt av släktingar. Så trevligt! Just nu väntar vi på att Therese ska komma och hänga med oss, spela lite spel och så. Jag gillar att vara hemma i Ö-vik. Det är mysigt, en dag ska jag nog flytta tillbaka.. :) Men man vet aldrig vad framtiden utvisar.

Hur som haver, så tänkte jag bara uppdatera läget. Hörs senare, HAJ!
Klimpen! <3

OBS, musiktips! Denna platta är ett mästerverk!!!Sitter hemma i Ö-vik nu med Gibson i knät. Kollar dessutom igenom massa gamla bilder och hittade fina bilder på min älskade Cladde, han var vääärldens bästa hund och ingen kan någonsin toppa honom.Nä, nu ska jag se antikrundan med pappa och vänta på att mamma ska komma hem från jobbmötet.
Himla skit MoDo, ryck upp er nu...
Ha en trevlig kväll, fredag imorrn! Your's Truley/

Musiktips;
Jag älskar den här plattan, den är så grymt bra. Gillar man pop, distade gitarrer och rispiga kvinnoröster så är det här något. Jag och Therese har lyssnat på den här plattan i flera år, vi köpte varsin sommaren mellan ettan och tvåan (gymnasiet) - och den är fortfarande lika bra. Ni känner nog igen "Buses and Trains" som har nötts på radion, en riktig one hit wonder. Men hela skivan är fylld av grymma dängor! Så, ett hett tips, köp den - den kan vara svår att få tag på. Men iTUNES kanske? Jag skulle vilja rycka ut hennes röst och proppa in i min. =)