idasida

What a Wonderful World.
Den här dagen har varit heeelt suverän. Klev upp klockan 08.00 och hade en hel lista med saker att göra. Jag bäddade sängen, stökade bort alla kläder, plockade bort småsaker som låg lite här och där, åt frukost, dammsög, torkade golven, vädrade, städade toan, dammtorkade, bar ut soporna. Sen vid 11.00 gick jag till Medley och tränade. Det har aldrig gått så bra att springa som idag! 40 minuter nonstop och jag hade fjädrar i fötterna. Så sjukt skönt, NU förstår jag tjusningen  med att springa! :) Tränade även magen tills jag fick kramp. Gick sedan till konsum och handlade yoghurt.

Nu har jag nyss kommit hem, har ätit lunch. Ska ta och göra mej iordning nu för om cirkus en timme kommer mamma och pappa, åh så mysigt!

PeA ringde idag och frågade om jag var intresserad av ett jobb, SJÄLVKLART! Så nu väntar jag ett samtal från hans chef.. Det hade varit väldigt gött, än fast jag inte kan nååååt om TV-apparater. Men jag kunde ju inget om klockor på Ur & Penn heller, men se hur bra det gick! Ja, det känns spännande i alla fall.

Vilken underbar fredag, och det kommer bara bli bättre och bättre.. :)

Hoppas ni alla får en grymt bra fredagskväll, och helg för den delen. Glöm inte bort att titta på Vasaloppet! ;)