IdaSida

JAG LEVER!!!
Nästan.. Helt galet galet galet. Så här mycket har jag aldrig någonsinn jobbat. Är helt slut på och utmattad, kräkfärdig och sliten. Därför stannar jag hemma idag. Vaknade imorse och höll på att kräkas några gånger, mådde helt fantastiskt illa. Kändes då att det var läge att stanna hemma och vila upp mej.. Vill gärna inte gå runt och nästan kräkas bland alla kylskåp inför kunderna. Har inte somnat om ännu dock, men jag arbetar på det. Magen är inte direkt 100%, får inte i mej någon slags föda. Nä, en vilodag kommer att göra susen. Då kan jag jobba grymt bra i helgen istället och sälja som smör.

Har ingen koll på hur mycket jag har jobbat de senaste veckorna, bara att det är galet länge - minst 12 timmar om dagen. Jag och Samuel har nästan inte hunnit ses alls, bara på kvällen då jag kommit hem sent och vill sova på en gång. Jag har dessutom ofta varit trött och grinig när jag kommit hem så det har blivit mycket onödigt gnäll och gnabbande. Tur att dom långa dagarna är över nu, jag vill umgås med min Samuel.

Förresten.

Förra helgen, då jag trodde jag var ledig så ringde Alex på fredagen och sa att vi skulle jobba lördagen ändå. Upp i ottan och åkte till jobbet, lurad Ida. Där blev jag bortrövad på min möhippa. Upp till Piteå där mina kära vänner och blivande svägerskor hade ordnat med en grymt pinsam, lyckad, härlig, jobbig, ångestladdad, avslappnad, rolig och minnesvärd dag. På Therese blogg står det mer utförligt vad jag fick göra, och ni som kommer att närvara på den stora dagen lär väl få se ett och ett annat klipp från pinsamheterna. :) http://thessvardag.blogg.se

Bara för att förklara gårdagens kaos på jobbet så kan jag berätta att det var en och en halv timmes bilkö för att ta sej till parkeringen, det kom hela 20.275 kunder för att handla. Hade 700 st 32" platt-TV för 2990:- som försvann på några timmar. Till och med vi på vitt sålde TV-apparater som bara den. Jag själv ca. 10 st plus nån 50"are.

Fick ett KAAACHING på kontot idag. Shit pommes, kändes bra. Så nu har jag betalat alla räkningar och elände, plus satt in några tusen på COOPkortet och ändå finns det gott om pengar både till nöjen och bröllopet. Åh, jag har råd att köpa Ralph igen! :)

OCH klänningen är här, prövad och perfekt. Såg inte direkt ut som på bilden vilket blev lite avigt just till en början, men när den väl satt på så fanns det ingen tvekan. Yes! Behöver sy upp den lite eller ha ett par 15cm klackar på dojjerna, även bör den sys ihop uppe vid brösten, just nu ser det lite silikonvarning ut. Haha.

Nu bör det kunna bli mer uppdatering framöver, det ju snart slut på dessa extremt intensiva arbetsdagarna.

Jag ska krypa ner under täcket igen och försöka få lite sömn så kanske magen lugnar ner sej. Det vore bra om jag fick i mej lite lunch senare i alla fall, och behålla det..

Ciao!
#1 - mamsen

Åh....du är ju för härlig!! Ralph!!...

#2 - Emma

Ja, dom är vansinnigt goda :)

Tja, nu har dragkedjan tyvärr lyckats gå sönder mer, men vi har hoppet uppe på att få en ny, annars får jag ta den till en sömmerska här på byn.Vad skönt att du är nöjd med din, jättekul! Hur ser den ut?Tack så mycket:) Ha det bra, kram!

#3 - Martina Juntunen

Alltså, du är verkligen en hejare på att sy! Herregud, innan jag skulle våga mig på att sy på en bröllopsklänning..

Jag spenderade hela kvällen igår och hela förmiddagen med att försöka få ihop en banderoll som det stod HKK på och slutresultatet blev en knövlig tygbit som såg ut som en femårings arbete. :P Nästa gång anlitar jag dig.

Och grattis till bröllopet! Hur roligt som helst ju. Hoppas verkligen att allt går som det ska och att ni lever lyckliga i alla era dagar.:)Kram!