idasida

Blivande karriär?
Therese är här!! Ikväll har vi haft jättekul, jag har fått leka frisör! Det var kuuul. Faktiskt ett yrke jag kan tänka mej i framtiden, jag får fundera under våren och sedan bestämma mej helt enkelt.
Det skulle ju vara en idé.

Temat var en "tidsresa". Från typ 50-tal till nutid. Haha..
Ja, no comments men här kommer bilderna.Trött, trött!
Jag är trött. Kan vara för att jag har jobbat väldigt mycket under jul.. En liten del av mej ser faktiskt fram emot att bli arbetslös.. Ett tag. Sen vill jag ju givetvis ha jobb på en gång. Jag undrar vart livet leder mej den här gången. Spännande och ovisst.

Men om någon vecka lär väl ångesten komma..

Ikväll ska vi inte göra nånting. Dänga igång en rulle och bara slöa. Jag blev lite sugen på att dra alla Austin Powers filmerna. Ett litet maraton. Varför inte?

Imorrn kommer Therese :) Det blir super!

Ska ta en dusch nu, kanske stanna där en timme och bara andas värme. Det är riktigt trevligt.

DAGENS BILD
Uppdat.


Elektra, jag blir tokig på dej!!

Vi är hundvakt, vilket har sina för- och nakdelar. Fördelen är dom få stunder hon är trött och gosig. Men hon gnäller såå mycket och vill hela tiden gå ut PLUS att hon löper. En löpande jakthund instängd i en lägenhet i centrala Umeå. Nja.
Men det är bara att du vänjer dej Ellis, här ska du stanna i två och en halv vecka till! :)

Igår färgade jag håret.. Det blev inte bra. Så jag färgade det idag också, ajaj. Men det blev bra i alla fall. Även har jag nu köpt shampo och balsam. Blev inte Redken för den frisörsalongen har ju aldrig öppet... Det blev istället Lanza. Men helt gudomligt bra känns den.
Känner redan skillnad efter EN tvätt! Lite annat än annat vanligt shampo & balsam. Extrapris på balsamet, 199:- för en hel liter. Grymt bra pris! He lukta gott också! Hudvårdsprodukter inhandlade jag även. Nivas YOUNG hudvårdsserie. Känns bra.

Igår köpte jag en klocka på jobbet. Den är skitsnygg :) Köpte även min strassorm som jag lä nge suktat efter, 50% på alla smycken, grymt! Nu behöver jag inte bara låna den på arbetstid ;)
 

Nu så minsann, skall jag berätta om våran jul. Vi hade det så himla mysigt hemma i Ö-vik och jag fick så ont i magen när vi skulle åka därifrån. Två dagar hemma var allt vi fick! Slutade jobba kl. 18.00 dagen innan julafton. Så vi åkte direkt när jag slutade. Kom hem, fick Janssons och fika. Såg lite uppesittarkväll och bara myste. Skrev rim. På julafton väckta mamma oss vid tio och hade gjort varmchoklad och dukat upp med tunnbröd på köksbordet. Sen slöade vi bara vid TV:n tills det började dra ihop sej till Kalle. Jag hann med en dusch och lite ombyte innan. Kalle är ju för underbart och jag förstår inte dom som är less på det! Som min käre storebror och fästman som verkar ha infört som tradition att sova till det. Men ska jag vara ärlig så somnade även jag, till Ferdinand och Robin Hood. Men dom kan jag utantill :)
Efter Kalle så strosade vi omkring lite, började med maten och dukade bordet. Runt 18 så åt vi julbord, ooo så gott! Efter det kom även mormor. Då slösåg lite på Karl-Bertil.. Inget speciellt bra program det där. Och vid halv åtta så började vi öppna klappar! Jag fick nästan allt jag hade önska mej. En svinbra plattång, Fast Fixx spray från TIGI, TIGI hårspray x2, hårsalt, mascara, vinterstövlar, Make Up Store smink, matberedare, en timer och stektermometer, knästrumpor, tights, en skitsnygg tunika från Cubus, ett träningsset, "Oliv" duschcreme och body lotion. Kommer inte ihåg om det var något mer.. Mycket var det, och allt sjukt bra!

TACK fina fina mamma och pappa. Ni är bäst!
Och även Samuel, du är en pudding!
Och söta fina Therese vännen, vet du att den där tunikan var grymt snygg. Tusen tack! Längtar tills du kommer hit nästa vecka! :)
Brorsan- du har sån sjukt bra smak när det gäller vinterstövlar. Tänk att det kunde bli så rätt ;) Haha.

Nu ska vi se film tror jag bestämt. Fast först måste vi väl ut och gå med Elektra en timme så hon blir nöjd. Söta hunden.

Lite bilder från julafton.